Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Правим военен парад, заедно с Турция, на 6 май...

Български и турски "съюзнически" войски ще маршируват заедно в центъра на София на 6-май.
"Колегите от Турция са поканени, в качеството ни на съюзници в НАТО и основен страж на южната граница" - поясни пред журналисти министърът на отбраната Красимир Каракачанов.
Той добави, че не трябва да се спекулира излишно и, че освен турците, ще има танкове и бронетехника от "поне 3 други съюзници".
Наша проверка в плана обаче показа, че тримата други съюзници ще участват със съответно 2 танка, 3 оръдия и една гвардейска рота от 30 войници.
Турците ще изкарат 35 танка от най-новия вид "Алтай", а в небето ще мине ескадрила от 16 изтребителя Ф-22. Цифрата 16 вероятно не е случайна - да е с 1 повече от общия брой на целия ни самолетен парк, дори да би могъл да лети.

На земята пък аскерът ще бъде цял полк - над 1000 бойци, което ще е повече дори от българското участие, което ще е около 500 души. Нашите обаче ще са основно гвардейци от почетната рота, т.е. не съвсем истински войници.
С подобна армия в София, Ердоган може да завземе властта за минути. Не могат да го спрат нито качулати командоси, нито дори целия отбор от чистачки в централния Софийски затвор.
"Стига паника и окупации. Турците са ни приятели. Освен това, оръжията им няма да бъдат заредени" - коментира началникът на генералния щаб Андрей Боцев. Припомняме, той наскоро получи пагона на "армейски генерал" с 4 звезди, който според експерти, е равен на "маршал"...
От турска страна няма коментар по въпроса. По време на разпити обаче, един офицер в Гърция, който чака екстрадиция, каза че винаги на мисии в чужбина, турските войски ходят със заредено оръжие.
"6 май е празник и на християните, и на мюсюлманите, и това ще бъде чудесна демонстрация на религиозното многообразие" - обясни Каракачанов...

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/04/6.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!