Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боби днес плака ли за бабите в селата?

Читател на xaknewz.blogspot.com им изпратил "кърваво" писмо адресирано до Бойко Борисов публикуваме го без редакция:

" Господин Борисов, вчера разбрах, че сте плакал за майка с дете инвалид, която напуска България?!
Естествено, че популизма и глупостта на вашите ПР -и е толкова много, че защо да не ви посъветват да се изкажете по този въпрос. Само когато се сетя, че единият ви ПР е Румяна Арнаудова, която разсипа за 100 години напред МВР, а другият ви е Георги Харизанов за когото някои медии, все още не са се сетили, че е и космически анализатор, няма значение, че момчето като вас е толкова късопаметно, че бързо забрави - че заради него "Напоителни системи" беше ликвидирано. Така де нали някой му нареди да продаде всички тръби за скрап и да унищожи дружеството, а друг някой го преби после именно с тръба и го вкара в болницата, но да се върнем на темата.

Плакал сте?! Честно да ви кажа г-н Борисов изобщо не ви вярвам, не ви вярвам изобщо дали ме разбирате, нали точно вие управлявате България вече три мандата, как така ще плачете? Нима не знаете за проблемите в България, нима навсякъде не седят ваши кадри на управленските столове, нима вие за три правителства не усетихте над 20 протеста на хора с увреждания и техните близки под прозорците си? Господин Борисов само преди две години тази същата майка беше от инициативният комитет на хората с увреждания, които се срещаха с вас - тогава не си ли поплакахте? А да тогава Румито Бъчварова беше МВР шеф, а Харизанов създаваше някакъв Институт за дясна политика и нямаха време да ви дадат съвет да си поплачете, за децата инвалиди и техните родители - нали?

Сега да ви светна господин Борисов, че не сте плакал за бабите на село, които живеят в страх. Не сте плакал за бабите на село които живеят с 200 лева всеки месец, естествено ако не влезе някой ром да им ги вземе насилствено. Сега да ви каже, че не сте плакал за бабите в селата до които вече не ходи и веднъж седмично градски автобус и се молят на бога някой комшия или близък да се сети да си отиде на село, за да го помолят за следващият път да им купи лекарствата поне. Не сте плакал господин Борисов за бабите на село, които едно време гледаха децата на работещите родители, но днес тези млади родители предпочитат да са в чужбина господин Борисов и бабите в селата вече не са нужни - нали?

Не сте си поплакал за бабите в селата, които едно време даваха мило и драго да се построи църква и училище в тяхното село, за да родят деца и да ги отгледат в земята наречена България. Не сте си поплакал Борисов за тези майки, които откакто сте дошли на власт изпратиха над 500 000 млади умни и кадърни българи зад граница и за тези майки и бащи, които си зарязаха децата тук при бабите си в България, за да могат да им осигурят бъдеще, но в чужбина. Плачете популистки господин Борисов и не само аз не ви вярвам. "

Тодор Тодоров

Източник: https://xaknewz.blogspot.com/2018/04/blog-post_794.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!