Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Обвинението към Иванчева се сведе до "телефонна измама"...

Абе, тъпи прокурори, спрете се, защото ще направите от Иванчева не кмет на София, а направо премиер или президент...
По-голямо бездарие от прокурорското, в България няма.
Целият народ разбра, че подхвърлихте пари на единствената кметица в София, дето не е от ГЕРБ. Защото нали - тия от ГЕРБ няма как да са корумпирани, Фандъкова не краде...
Ама тя Фандъкова държи цялата власт. Тя разписва, бе пичове. Вие "Право" учили ли сте. Какво е длъжностно лице, какво е "правомощие"?
Първо обвинихте клетата женица в "подкуп". Но понеже веднага стана ясно, че тя няма за какво да вземе подкуп, започнахте да усуквате. И подкупът стана "търговия с влияние".
Идиоти пълни. Каква търговия с влияние, Иванчева на кого ще влияе? Фандъкова и главният архитект не я понасят. Те са във война помежду си. И тя не ги понася.

Как Иванчева ще повлияе, за някакъв документ, който може да разпише единствено Фандъкова? Та и ще го направи след взет подкуп! Значи двете не се траят, ама Иванчева е такъв велик комбинатор, че ще прибере тя парите, и ще прекара Фандъкова да подпише нещо?
Е, ако тая жена е толкова умна, мислите ли, че вие, идиотски прокурорчета, щяхте да я хванете? Мислите ли, че ако може да извърти мразеща я кметица, да направи нещо, тя щеше да е толкова тъпа, че да носи пари в кашон в багажника си?
Знаете ли какво ще стане накрая, тъпи прокурорчета? Ще станете за смях, защото обвинението ще се сведе до нещо от типа на "телефонна измама".
Нали ги знаете ония дето се обаждат, уж от името на властта, и ви искат пари за някаква услуга, дето не могат да изпълнят.
Е, това можете да докажете. Никаква търговия с влияние не може да има, защото Иванчева няма никакво влияние. Не може да е подкуп, защото Иванчева не може да разписва. Остава Иванчева да е обикновен телефонен измамник, който прибрал парите на наивник, като му обещал да му уреди нещо.
Ама те и телефонните измамници ползват "мулета". Посредници, дето носят парите... Дори това ако е, няма да се вози из София с кашон с евра.
Ама толкова сте смешни...
Да живее министър-председателят и лидер на новата партия за борба с корупцията - Десислава Иванчева...

Добри Божилов, Фейсбук

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/04/blog-post_152.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!