Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лиляна Павлова: Герб променят България и тя всеки ден все повече се доближава до истинската Европа – Всички в Европа са в шок как може кметица на квартал да получава такива подкупи

Лиляна Павлова в интервю за чужда медия е обяснила, че всички наши партньори в Европа били в шок от размера на подкупа, който получила кметицата на "Младост". Според министърката на Европредседателството на България, с вчерашната акция правителството и службите в България още веднъж доказали пред всички в Европа, че корупцията в България не се толерира, а партия Герб и Бойко Борисов знаят как да се справят с този проблем.

Лиляна Павлова още веднъж е заявила, че според нея именно такива като Иванчева са виновни за лошият имидж на политиците в България и докато всички не започнат като тях в Герб само при най - малкото съмнения за корупция да се разделят с кадрите си в България нищо няма да се промени скоро.

Според нея отговорността за корупцията е на правителството, но на фона на милиардите евро усвоени от еврофондовете и нито един доказан случай на корупция с арест от страна на прокуратурата доказвало още веднъж, че Герб работят на светло, въпреки опитите и твърденията на някои хора като президентът Радев, които всеки ден се опитват да нагнетяват напрежение в обществото.

България е успешна председателка на Европа, а след вчерашната акция срещу корупцията още веднъж доказахме на нашите европартньори, че за нас семейството и ценностите на Европа са най - важни и именно политиките на Герб променят България и тя всеки ден все повече се доближава до истинската Европа.

Източник: https://xaknewz.blogspot.com/2018/04/blog-post_225.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!