Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лидерът на БОЕЦ: Управляват ни най-гнусните престъпници, които историята познава! Има само мафия, грабеж и постановки

Следващият показен арест ще е на чистачката от софийският затвор!

Закономерно!

Дори и маймуните различават ядливият плод от отровния. А ние се оказахме всеядни!

Всякакви боклуци сме готови да понесем и всякакви действия на боклуците! И дори се радваме! На какво, че пак ще ни осъдят в Страсбург и ще плащаме заради малоумието на управляващите ни мутри! Ареста на кметицата на район Младост е точно такова действие. Въобще не ме интересува дали наистина е хваната с подкуп или не. Интересуваме ме, кога в тази държава ще бъде арестуван поне един от дебелите, ама от най-дебелите! От тези, дето са прибрали милиарди! От тези, дето превърнаха държавата ни в кочина! Преди седмици БОЕЦ изнесохме факти за над 16.2 милиарда злоупотреби с ДДС. Сезирахме прокуратура, парламент, президент. ДА СТЕ ЧУЛИ НЯКОЙ ДА Е КАЗАЛ ИЛИ НАПРАВИЛ НЕЩО? За милиардите няма закони, а районните и селските кметове ще ги тръшкаме и държим с часове с белезници, като мечки, за да имитираме борба с корупцията.

БОЕЦ внесохме първият сигнал в новата КОНПИ срещу Пеевски заради придобитите от него дружества и активи и неясният произход на средствата му. Гешев дали ще го арестува? НЯМА НАЧИН! Главата му е в задника на Цацаров, а неговата е в задника на Пеевски! Нещо като „синджир марка“.

Внесохме сигнали и срещу Горанов и Борисов заради милиардите източено ДДС. Кога ще ни се обадят да ходим да снимаме как ги арестуват показно и държат два часа с белезници в центъра на София? Кога?

Внесохме сигнал и срещу Цветанов заради осъдителните присъди в Страсбург срещу България, за които причина са същите мутро-милиционерски действия, като днешният арест, за които плащаме милиони! И вместо да арестуват наглото копеленце, малоумните КОНПИри въвеждат методите му!

Всякакви димки, скандали и ПР акции, само и само за да замажат факта, че държава няма, че институции няма, че закони няма. Има само мафия, грабеж и постановки.

Управляват ни най-гнусните престъпници, които историята познава!

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук

Източник: http://bultimes.bg/upravlyavat-ni-nai-gnusnite-prestupnitsi-koito-istoriyata-poznava-ima-samo-mafiya-grabej-i-postanovki/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!