Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кой е продуцентът на акцията с кметицата на „Младост”?

Почеркът е мафиотски, от тези типични мафиотски като по филмите акции, при които продуцентът е на най-високо по върховете на държавата. Ще поясня защо. Това е акция типична в стил цветановите „МВР пикчърс”, този път е намесен и онзи екземпляр, шеф на новата Комисия за корупцията и незаконно придобитото имущество, пише Иван Бакалов в e-vestnik.

Спират кола на „Гурко” и „Левски”, там се появяват веднага камери на избрани телевизии. Там е и герберският пропагандист Антон Тодоров, там е и онзи екземпляр от Комисията. Държат няколко часа с белезници жената на улицата, да дойдат и всички телевизии, да я снимат, ако може да предават директно (всичко това е и процесуално нарушение). Вадят пари от багажника, разпитват я в Спортната палата, а не където трябва.

Ами защо, като следят и имат СРС-та, не хванаха парите при предаването им?
Така се хваща подкуп, а не като спират кола и какво имало в багажника. Много е вероятно с парите нещо да е нагласено, като по филмите. След 5 години дела може и да я оправдаят, но тя вече е отстранена, да не пречи.

Сега ще припомня други действия на Капо ди тути капи високо по върховете на властта.

Точно преди 15 години на 19 април 2003 взривиха мерцедеса на Иван Тодоров - Доктора. Взривиха го – забележително – пред редакцията на в. „24 часа” и още няколко вестника,точно срещу Полиграфическия комбинат, недалеч от Орлов мост.

Пак камери и репортери, пред които изваждат от багажника снимки. На снимките, както стана ясно после, се вижда финансовият министър Милен Велчев с Доктора и още неколцина на яхта в Монте Карло, по време на състезанията за Гран при.

Капо ди тути капи в този момент е шеф в МВР и практически го управлява. Той казва пред репортери, че имало снимки, които доказват корупция на действащ министър.В онзи момент Велчев се опитва да закрие безмитните магазини, по искане на ЕС. Кой как го е завел на яхта и дали е познавал Доктора въобще, остава загадка. Мнозина не харесват Велчев, може да е всякакъв, но в случая имаше мафиотска постановка. Така Капо ди тути капи си надъхва симпатизантите, с такива акции за балъци. И, да го крепят, включително т. нар. десни негови патерици, които сега се консолидират да го подпрат пак. Утре ще има още акции, от които не се знае кой ще пострада.

А може би се харесва да ни управлява мафия?

Източник: https://xaknewz.blogspot.com/2018/04/blog-post_128.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!