Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Постановка ли е арестът на кметицата на "Младост"?

Според много хора, като нищо накрая всичко покрай ареста на кметицата на "Младост" може да се окаже една постановка, заради която накрая ще хвърчат глави. В случая поискахме експертното мнение на човек, който години наред е залавял криминално проявени и той ни сподели, че всичко му прилича на един зле режисиран акт, който много прилича на показните акции на Цветан Цветанов докато беше вътрешен министър.

Първо - кметицата беше хваната с подкуп? Колко ли трябва да си тъп, за да идеш сам да си вземеш рушвета и колко ли трябва да си още по - тъп да се вържеш на хора, които евентуално са изисквали да присъстваш на предаването на парите, докато си кмет на вторият по - големина район в София. Друг е въпросът, че може и да се е самозабравила за две години кметицата, но това е по - малко вероятното в случая все пак всеки, когато е на обществена длъжност се пази коментира нашият експерт.

Второ - как така информацията за задържането се появи първо във Фейсбук и то в профила на Антон Тодоров от Герб и дори човека успя да качи първата снимка от ареста, определено нещо не се вързва, още повече че първата медия написала за случая беше "Труд", които иначе друг път им трябва поне час да отреагират по някоя важна на деня тема.

Трето - После пък изведнъж се появи говорителката на Цацаров, Румяна Арнаудова която трябва да е ясно, че е назначена на този пост именно от Цветан Цветанов, за да ни съобщи, че кметицата била задържана с огромна сума пари част от още по - голяма, която трябвало да бъде подкуп за издаването на строително разрешително. Малко по - късно пък друг прокурор от свитата на Цацаров отказваше да каже дали става въпрос за подкуп, което или говори за много лоша комуникация в Прокуратурата или просто Арнаудова беше част от сценария за пред медиите.

Четвърто - защо им трябваше на Прокуратурата и разследващите да държат над четири часа кметицата на "Младост" права арестувана с белезници в центъра на София, за назидание на всички, които не са от Герб или защото разследващите, които е видно от кадрите броят само пачките, но не и парите. Не видяхме да тарашат колата, какво толкова умуваха над четири часа така и не се разбра, но пък разбрахме, че в момента в службите има момичета назначени на работа, за които телефона е много по - важен от това което трябва да правят по време на акция.

Пето - защо беше позволено на медиите като Канал 3 да предават на живо от мястото на ареста и как така определени медии се озоваха точно след пет минути на мястото или са имали предварителна информация, че ще се случва нещо или пък просто са били в района, но пък не трябва да е случайно, че и двете са собственост на един корпулентен депутат много близък до Бойко Борисов.

Шесто - ако наистина утре е трябвало да има пресконференция в БТА на тема незаконно строителство от страна на кметицата и нейният екип и на тази пресконференция е трябвало да се изнесат факти за определени фирми как са заобикаляли закона, как са подправяли документи и как са подкупвали служители на общината за да получат документи това удар срещу кметицата, за да и затворят устата ли е било или просто случайност, че днес е отишла да си получи подкупа, което пак повтаряме не е много логично от нейна страна в предвид поста, който заема, но това тепърва ще се изяснява. Но едно нещо днес не стана ясно къде точно е бил кашона с парите във купето или в багажника и била ли е следена през цялото време кметицата до ареста и.

Защото ако кашончето с парите е било в багажника, а за кметицата няма снимки как е получила въпросният кашон и по нейните ръце няма мастило от белязани пари, прокуратурата пак ще бъде осъдена накрая, а акцията им пак ще донесе присъда за България в Страстбур, която естествено няма да плати Цветанов и бандата му, а българският данъкоплатец. Не казваме, че кметицата е невинна, но казваме, че прекалено много прилика има в тази акция с акциите на Цветанов заради които България вече е осъдена цели осем пъти и българският народ плаща естествено сметката.

Източник: https://xaknewz.blogspot.com/2018/04/blog-post_132.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!