Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Поздравявам Президента Путин за смелостта да жертва честта на Русия, за да спаси света...

Поздравявам Президента Путин за смелата му постъпка, след ударите в Сирия. Неговият разум спаси света, и всички нас. Такива лидери са нужни днес...
Това коментира Президентът Румен Радев, след снощния коментар на Путин защо не са отвърнали на американската агресия.
Руският лидер каза, че са решили да приемат унижение за Русия, но не и да предизвикат Трета Световна Война. Русия се е опитала да възпре САЩ от удари като е заплашила с контра-удар, но не за да го нанася наистина, а за да предотврати самия удар.
След като той се е случил, Путин и генералите е трябвало да решават да потопят ли американските кораби, и да предизвикат глобален конфликт, или да приемат унижението за Русия, но да спасят света. Избрали са второто.
"Подигравате ни се, но искате ли атомна бомба в двора си? Искате ли да убия 20 милиона души в Ню Йорк. Защото аз точно това НЕ направих..." - каза Путин.

Румен Радев е сред първите световни лидери, които публично подкрепят руския президент за направената жертва. "Тя показва разум и далновидност. Всеки би искал да отговори на обидата в такъв момент, но цената би била живота на милиарди хора. Включително на нас - българите.
Жертвата на авторитета на Русия, в името на живота на човечеството е изключително високо благородство, за което аз лично поздравявам нашия приятел Владимир Путин. Да, той е наш приятел, и приятел на целия свят, при това по-голям от онези, които формално и по договор са ни приятели. Та те се опитаха да взривят света..." - каза Радев.
Според руските генерали, психично болни хора управляват Запада, и след като са атакували Сирия, въпреки руска заплаха от контра-удар, то при самият контра-удар, те не биха се поколебали и да започнат и голяма война.
"Съдбата на света беше в ръцете ни, и ние избрахме живота на света, пред честта на Русия" - обясниха по-късно на брифинг.
Не е ясно обаче до кога Русия ще може така да спасява света. Тези обсебени от алчност и самозабрава хора, ще измислят нещо друго, и пак ще ударят някъде. Дори винаги Русия да отстъпва, може това да не е достатъчно, и накрая все пак ракетите да полетят...

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/04/blog-post_977.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!