Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пушечното месо на САЩ: В България падат до 20 руски ракети "Сармат", ако останем в НАТО...

България, като съюзник в НАТО, ще бъде поразена от до 20 руския многозарядни ракети "Сармат", при избухване на Трета световна война.
Това сочи доклад на Пентагона, публикуван в сайта "Уикилийкс".
Според анализа, вероятността нашето ПВО да спре дори една ракета, е нулева. Това означава, че основните градове и индустриални обекти, ще бъдат занулени.
Разработката цели да изчисли какви ще са пораженията върху САЩ. "Съюзниците" се разглеждат единствено като "мишени, отслабващи удара върху САЩ". Т.е. в американската доктрина, ние сме пушечно месо, което да намали атаката срещу тях.
В Полша ще паднат около 100 ракети, но вероятно 20-25% от тях ще бъдат прихванати. В страни като Унгария и Чехия ще се стоварят по около 10-15 ракети, след отчитането на ПВО-то.

В доклада се посочва, че Русия няма да стреля по страни като Македония и Босна, защото не са в НАТО, и хипотетично ги разглежда като възможни съюзници. Няма да стреля и срещу Турция, защото разчита този жест да направи така, че самата Турция да напусне НАТО и така да го отслаби.
Предлага се ускорено приемане на Скопие и Сараево в пакта, като когато това стане, се очаква те да отклонят общо 10-12 руски "Сармата"...

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/04/20_13.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!