Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Обединените патриоти - битката на лобитата от ДС и продажбата на България!

От ясно по-ясно е, че започва новото преформатиране на политическия спектър в България. 
Интересно е обаче да проследим преформатирането на Обединените патриоти. 
Естествено трябва веднага да направим уточнението, че не става въпрос за никакви патриоти, камо ли пък за загриженост към българския народ!
Конструкторите от ДС именно в тази посока изпълниха своята коварна задача, превръщайки патриотизма в нещо смешно и скандално, но нека не забравяме, че все пак ДС винаги е обслужвало интересите на чужди държави. 
Именно и от тази гледна точка е интересно да се наблюдава преформатирането на така наречените патриоти. 
Агент Иван от ВМРО и Атака са ясни! 

Те неистово ще ни тласкат към Евразия, без въобще да си имат понятие какво всъщност я очаква страната ни?
Най-вероятно разпарчетосване, удовлетворяващо имперските интереси на Турция и Русия - Североизточна България ще бъде под Руско владичество, Югоизточна по Турско? Както се казва чисто патриотично поведение на агент Иван от ВМРО и Атака. По отношение на такова разпарчетосване на държавичката ни обаче сериозни претенции има патриотара Валери Симеонов от НФСБ.
НФСБ отдавна е поело ангажимент пред янките за предоставянето на Добруджа за добив на шистов газ и петрол. Това, което иска в замяна НФСБ е гарантирано място за вожда в европарламента. Не случайно от НФСБ вече говорят за собствена законодателна програма и неслучайно Янките оставиха няколко десни формации Реформаторския блок необгрижени и на разположение на лидера на НФСБ.
Ако ви прави впечатление за родолюбие и патриотизъм и дума не може да става, дали българския народ ще прогледне и ще се опълчи на всичко това за сега е много трудно да се каже, но както се казва " Неведоми са пътищата божии".
Истината е, че не ни очаква светло бъдеще с продажниците, които бяха инсталирани под диктовката на чужди интереси! Истината е, че все по-малко време остава за консолидация на истински консервативни сили, които да застанат на амбразурата и да защитават род и родина, но никога не се знае?

Източник: BNews.bg

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/04/blog-post_870.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!