Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако стане напрегнато, ще излезем от НАТО, не може в България да падат бомби, заради чужди сметки...

"Ситуацията в света се развива доста динамично, може да се наложи държави да правят много остри и бързи промени в политиката."

Така президентът Румен Радев коментира нарастващото напрежение около Сирия.
"В настоящата ситуация има сериозен риск повече от 30 държави от НАТО да станат заложник на спорове, с които нямат нищо общо. В този случай, може да се окаже разумно просто да се напусне НАТО и да се обяви неутралитет. В противен случай, може България да стане мишена на бомбардировки, без да има каквато и да било вина. Само защото се водим "съюзник". Това ми се вижда абсурдно и неразумно..." - обясни президентът.

В случай на глобална война, ние със сигурност ставаме мишена, защото САЩ предвидливо разположиха тук различни малки бази и "командни центрове". Единствената им цел е да отклонят част от руските ракети.
Освен това, ако по силата на договора за НАТО, се озовем юридически във война с Русия, тя има пълното право да прати някоя ракета.

При положение, че нямаме нищо общо нито със Сирия, нито със Скрипал, нито с глобалните спорове, то ще се окажем просто идиотът-съюзник, привлечен само за да обира част от боя.

За да излезе България от НАТО, трябва гласуване на Парламента, където американските слуги имат солидно мнозинство.

Но ако народът излезе по улиците, може с Президента начело, да извоюва свободата си...

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/04/blog-post_663.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!