Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов обяви, че България ще застане на страната на САЩ и Англия при евентуален военен удар в Сирия

Светът е затаил дъх и очаква развръзката, дали ще избухне война между САЩ, Англия и останалите съюзници в НАТО срещу Русия и Сирия и докато анализаторите на геостратегическото развитие на конфликта, към момента по целият свят правят прогнози и не дават окончателен отговор ще направили Тръмп крачката в България министър председателя побърза да уведоми всички на чия страна в конфликта ще е България.

Според Бойко Борисов при евентуален военен конфликт на територията на Сирия, България ще се включи на страната на съюзниците ни от НАТО именно САЩ и Англия. Припомняме, че вчера и приятеля на Бойко Борисов президентът на Турция Реджеп Ердоган изостри тона си спрямо Русия, но какво точно прави Борисов с това си изказване тази вечер наистина за много българи ще си остане загадка.

Според наши източници в Българската Армия, ако се наложи българи да бъдат пратени на фронтовата линия в Сирия срещу Русия, то това незабавно ще доведе до реакция от страна на редовият състав като се очакват оставки на бюрото на военният министър от най - висшето командване от генерали в България.

Източник: https://xaknewz.blogspot.com/2018/04/blog-post_283.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!