Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как Русия ще отговори на атаката? Най-вероятно с мощна груба сила и подводници...

Много пропаганда и контрапропаганда около руско-американския конфликт. Митове за "страховити руски оръжия", някакви тайни технологии и пр.

Истината е по-проста. Русия няма технологии, превъзхождащи САЩ, или те по-скоро са изключение. Ако се стигне до руски контра-удар, той ще разчита на една единствена изпитана в историята тактика - груба сила. Русия няма да потопи американски кораб с някакво мистично оръжие или невидима ракета. Ако ще го прави, ще има залп на много ракети или класическия удар от подводница (на едни учения дори ръждясалата последна българска подводница успя да "потопи" натовски кораб). Подводниците са все още много ефективно оръжие, без сериозна защита срещу него. Това ще се случи.

И при пълномащабна война, няма да има никакви нови ракети с ядрен двигател, нито нови торпеда, нито какви ли не чудесии. Просто ще полетят 5000 балистични ракети във всяка посока, от тях половината ще стигнат целта си.
Дори свалените ще навредят, защото ще се получи огромно замърсяване. Реално всяка една велика сила, може да унищожи света, дори да не изстреля нито една ракета. Достатъчно е да взриви всички ядрени арсенали на своя територия. До 3 месеца светът целия ще бъде неспасяемо замърсен.

Въпросът дали ще се стигне до всичко това е най-важен. Според мен, в САЩ ще дръпнат юздите на Тръмп, защото е очевидно че твърде много притиснаха Русия навсякъде и тя вече няма къде да мърда. Западът трябва да отстъпи нещо на Русия и така да се възстанови балансът от Студената война.

Според мен, Тръмп, с неуравновесеното си поведение, ще бъде заплашен с така наречената процедура за "бързо отстраняване". Т.е. вицепрезидентът и правителството с 51% могат да пратят Тръмп в почивка, и вицето става временен президент. После Конгресът се произнася.

Но под тази заплаха, може самият президент да се укроти.
Най-вероятно това ще стане, защото никой няма да позволи на едно куку, ползващо думи като "животно" и играещо си с ракети като електронна игра, да взриви света...

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/04/blog-post_298.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!