Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Свидетели сме на МЕДИЕН ТЕРОРИЗЪМ! Като по сигнал медиите започват да пискат за пореден път, организирано, разбира се без никакви доказателства, че е използвано химическо оръжие в Дума, Източна Гута, Сирия. За пореден път се използват деца за уродлива пропаганда

Но нека се позовем на фактите. Цяла Сирия и всеки сириец знае кой управлява град Дума. “Джейш ал-Ислам” или Армия на Исляма, джихадистка групировка, представена пред медиите като умерена, въпреки че техният лидер и основател, Захран Алуш, многократно е повтарял, че не искат демокрация, а налагане на ШЕРИАТ и ислямска държава. Публично е декларирал и призовавал да се избият малцински групи. Това го има публикувано дори в youtube:

или

Същата група в своите профили показва как слагат хора от малцинствата в клетки и ги използват за човешки щит. Същата група отвлече стотици от град Адра, където живеят малцински религиозни групи и до днес правителството преговаря за да ги освободят. Същата група наложи тотален шериат и терор в района. За него разказват хиляди сирийци, от вече освободени от джихадистите градове в И.Гута:

Джейш ал-Ислам държи хиляди заложници и в преговорите със Сирийските власти заплашват ,че ще избият тези заложници и ще хвърлят вината върху властта. Десетки пъти сме го казвали този факт. В Дума се намира един от най-страшните джихадистки затвори, наречен Тоуба и в който ежедневно се изнасилват и избиват хора. Точно за Великден, същите тези уроди бомбардираха (ОТНОВО) християнските квартали на Дамаск (Баб Тума и Джарамана)

Свидетели сме на МЕДИЕН ТЕРОРИЗЪМ, в който жалки сервилни зомбирани журналисти разпространяват една от най-жалките пропаганди , без въобще да се съобразяват какво им е на самите сирийци и какви удари получават. И дори въобще без да показват никакви човешки качества. Това че са купили няколко десетки сирийчета, които да показват по медиите, е още по-жалко и по-показателно за какво става на въпрос.

Грозно, жалко. Сега предполагам, че поредният боклук ще се изсипе и ще почне да реди, че това е Путинска пропаганда. Явно тези хора си живеят в собствена злобна реалност, в който пилешките им мозъци не могат и да осъзнаят какво се случва всъщност, и са заровили глави в почвата.

Дахер Ламот, Фейсбук

Източник: https://bultimes.com/%D0%A1%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%BC%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%9C%D0%95%D0%94%D0%98%D0%95%D0%9D-%D0%A2%D0%95%D0%A0%D0%9E%D0%A0%D0%98%D0%97%D0%AA%D0%9C-%D0%9A%D0%B0%D1%82/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!