Следвайте "Буднаера" в Телеграм

От 3 милиарда евро за Турция - Бойко ще вземе поне 3% за себе си....

Стана ясна най - накрая причината, защо толкова много Бойко Борисов иска Европа да плати на Турция още 3 милиарда евро за бежанците. Ердоган му бил обещал да му плати цели 3% комисионна ако уговори и уреди нещата. След срещата във Варна българските медии, сякаш останаха слепи и глухи за това какво и как се случва в Европа, но над десет от лидерите на страните членки, обявиха, че не желаят да плащат на Турция за каквото и да било.

Естествено мълчанието на българските медии не е случайно и не се случва за първи път, но докато някои собственици на медии чакат поредните траншове от правителството, за да рекламират европейски проекти, други си чакат рекламите от фирмите околко Герб. Така всичко е точно, фирмите плащат на медиите за реклама, държавата в лицето на правителството плаща за реклама.

Еродоган плаща на Бойко Борисов да му уреди още три милиарда от ЕС и както се казва всички са доволни. Няма значение, че журналистиката в България отдавна копае под дъното, за да се превърне в последната дупка на кавала, докато в началото на демократичните промени всички си мислеха, че медиите са четвъртата власт.

Източник: https://xaknewz.blogspot.hk/2018/04/3-3.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!