Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гинка от Пазарджик набутала синовете си сред децата на „елита“ и ги изпращала на училище с лъскавото си Ферари

Наследниците на собственичката на ЧЕЗ – Гинка Върбакова са ученици в най-престижното школо у нас – Италианския лицей в Горна баня.

За никой не е тайна, че Гинка от Пазарджик се оказа скрита лимонка и наяве излизат все по-пикантни неща за нея и семейството й.
В първата си ТВ изява Гинчето се беше „барнала“ със зеленикаво пуловерче, явно, за да не бие на очи, ама пък така ни ги избоде, че… 

В следващите си срещи с медиите, когато беше на посещение в Министерски съвет Гинка вече беше заложила на цифра пара и показа скъпарски тоалети. 

Ако не помните, ще ви подсетим, че само за няколко часа срещи в МС и Народното събрание, Гинка успя да смени два пъти визията си. 

Интересно къде се е преоблякла тогава? Да не би да е в някой министерски кабинет или пък не? Това и до днес се питат по наблюдателни в бранша.

Както подобава за нова собственичка на ЧЕЗ, считана или представяща се за милионерка, Гинка не пести за „мамините синчета“. Баткото Слави и по-малкият Иван, били добри ученици, казват преподаватели от лицея. Не демонстрирали високо самочувствие, но си личало, че и те като останалите ученици от школото, не са случайни и не произхождат от какво да е семейство.

Двете момчета дружали с децата на не една или две известни личности. Ученици там са децата на Божидар Лукарски, Джуди Халваджиян, Мариана Векилска, Крум Савов, Деси Цонева и още много други, пише „Ретро“. Върбакова често изпращала синовете си до двора на школото с лъскавото си Ферари за половин милион, но нейното возило не можело да блесне сред останалите скъпарски автомобили.

В това училище се смята, че са предимно децата на елита. Що за елит обаче имаме ние? Някой друг журналист, който блее безлично по телевизията и хоп – веднага е елит… глупости… Друг забравен от Бога политик, за който само с лошо се споменава името му, трети известен с това, че е известен и така, изведнъж в лицея се оказва, че има какво – избиване на комплекси. Ето такъв ни е елитът. Като теглиш чертата накрая, излиза, че сигурно едва 10% от учащите там са наистина от елита, а другите са деца на майки и татковци, мернали се по някой друг канал и вкарали децата си там, за да се величаят и те. Жалко…

Източник: Bnews.bg

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/04/blog-post_24.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!