Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сензация! Юлия Скрипал в телефонен разговор: "Всички са добре, всички се оправят, всички са живи"

Related image

Програмата "60 минути" на тв канала "Россия 1" публикува запис на телефонен разговор на Юлия Скрипал с братовчедката ѝ Виктория, съобщава РИА Новости. По време на разговора дъщерята на отровения Сергей Скрипал казва: "Всичко е добре, всичко е разрешимо, всички се оправят, всички са живи". 

Отговаряйки на въпрос за състоянието на баща си, Юлия разказва, че при него всичко е нормално и той в момента спи. Девойката също така отбелязва, че "всички са в нормално здраве, на никого не се е случило нищо непоправимо" и добавя, че скоро ще бъде изписана от болницата. 

Водещите на програмата обясняват, че Виктория Скрипал лично е предала записа на телефонния разговор, който се е провел снощи. При това те предупредиха, че не могат да потвърдят неговата автентичност.

В хода на разговора Юлия Скрипал обяснява на братовчедка си, че Виктория едва ли ще може да получи британска британска виза, за да пристигне при нея. 

Припомняме, че по-рано Виктория Скрипал изрази готовността си да прибере при себе си своята братовчедка Юлия, след като тя оздравее напълно. 

Бившият двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия бяха открити в безсъзнание на 4 март в английския град Солсбъри. Британските власти твърдят, че двамата са били отровени с произведена в Русия бойна отрова "Новичок" и обвиниха Москва за атаката. Русия категорично отрича участие. 

Заради случая избухна истинска дипломатическа война между Лондон и Москва. САЩ, Великобритания и редица други страни изгониха общо над 150 руски дипломати. Москва отвърна с реципрочни мерки. 

Миналата седмица от болницата в Солсбъри съобщиха, че състоянието на Юлия Скрипал се подобрява, тя може вече да говори, да се храни и да приема течности. Според официалните съобщения бащата Сергей Скрипал все още е в реанимация в "критично, но стабилно състояние". 

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Източник: http://epicenter.bg/article/Senzatsiya--Yuliya-Skripal-v-telefonen-razgovor---quot-Vsichki-sa-dobre--vsichki-se-opravyat--vsichki-sa-zhivi-quot--/151213/7/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!