Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Държавата", в която чистачката гони избягали затворници! Закривай!

Един „зам-министър“ на правосъдието, с вид на селски пазач на бостан, вика, че чистачката от затвора гонила избягалите затворници, щото … била на смяна.

„Държавата“, в която ЕДИНСТВЕНА чистачката гони до дупка избягалите ВЪОРЪЖЕНИ ЗАТВОРНИЦИ, е държавата на Боко Тиквата, Шиши и Цацата. Плюс накупената им компания!

В други държави след подобна олигофрения, всички си подават оставките, начело с министър – председателя.

В тази „държава“ вместо изумената Цецка, може да сложат спокойно чистачката за министър, тя поне може да бяга, за разлика от оядената смешка Цачева, дето и задника си не може да мръдне, но я набутаха като правосъден министър за потрес на де що има разбиращо от право.

„Държава“ ли казахме?

Закривай!

*****

При тоя началник на Затвора само бягства стават. Много бързо забравиха тия от МП бягството на Шматката и Хосе. Сега пак ще се окаже, че тия двамата хубавци са му били агенти, а също и поддръжка на парната инсталация, за да могат да си миткосват из Затвора. Това чучело Петър Кръстев се е обградил с такива дървета около него, но АКО ИМА ПРАВОСЪДИЕ ТОЯ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ И ДА ЛЕЖИ ПРИСЪДИТЕ НА ДВАМАТА БЕГЪЛЦИ, ПОНЕ ДОКАТО ГИ НАМЕРЯТ, А СЛЕД ТОВА ДА ГО СЪДЯТ ЗА БЕЗДЕЙСТВИЕ С ВЛАСТ И ОЩЕ КУП НАРУШЕНИЯ, И ТО ЗАКОНОВИ, КОИТО ЩЕ ИЗЛЕЗАТ ПРИ ОБСТОЙНА ПРОВЕРКА ОТ МП и службите на МВР. В един по-предишен коментар бях написал, че подводните камъни и капаните, заложени в Затвора от лицето Орешко Милетиев още дълги години ще тровят атмосферата и ще тежат на работата, но тоя ПетКръст трябва да си понесе съсе лихвите пропуските в служебната си дейност. .

Относно подвига на чистачката : Спокойно може да бъде преназначена на длъжността Началник сектор режим и охрана.

Източник: http://www.thesofiatimes.com/news/4817/%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D1%8F%D1%82%D0%BE-%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D0%B8/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!