Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Не подкрепям никого". Тези избори са нагласени от външни фактори, а участниците в 49 Народно събрание ще обслужват чужди интереси, без изключение! Подчертавам без изключение...

"Не подкрепям никого" не се разпределят в полза на партиите от статуквото, както се опитваха да внушават много партийни вождове

Димитър Байрактаров

Тази сутрин един от първите репортажи по БНТ е, че расте с огромна бързина процента на хората, които ще гласуват с опцията "Не подкрепям никого". Социолозите вече признават, че хората, които ще гласуват с тази опция са ясно осъзнати граждани, които изразяват своето неодобрение срещу партийната система чрез гласуване.

За първи път социолозите признаха, че гласовете на гласувалите с опцията "Не подкрепям никого" не се разпределят в полза на партиите от статуквото, както се опитваха да внушават много партийни вождове.

Тези гласове не участват и в разпределяне на партийните субсидии, което направо влудява един партиен вожд, който точи зъби за многомилионна субсидия.

Най-важното признание на социолозите е, че гласувайки с опцията "Не подкрепям никого" се заявява делегитимация на порочната партийна система, нещо, което обяснявам от доста време и направо влудява партийните вождове!

През последните седмици съм определен за враг номер едно от партийните вождове, тъй като ясно и осъзнато съм заявил, че ще гласувам с опцията "Не подкрепям никого". Това е така, тъй като е ясно, че тези избори са нагласени от външни фактори, а участниците в 49 Народно събрание ще обслужват чужди интереси, без изключение! Подчертавам без изключение, участниците в 49 Народно събрание ще обслужват чужди интереси!

За пореден път ще заявя, че в малките партии има много качествени хора с експертен потенциал, но те няма да бъдат допуснати до парламента, тъй като са политнекоректни. Тоест, мислят за България и народа.

Поради тази причина си позволявам да ги призова да гласуват с опцията "Не подкрепям никого", което да даде начало на ново голямо обединение от трезвомислещи хора, които милеят за България и българския народ!

Помнете, решението на проблемите зависи само от нас!

Бъдете здрави!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!