Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Юлия Скрипал започна да се храни. Oтровени с "Новичок"? – "Новичок" убива за около 60 секунди! Юлия Скрипал иска да говори с руски консул!

Юлия Скрипал вече приема храна и течности, съобщава ”Скай нюз”. Баща й остава в критично, но стабилно състояние в интензивно отделение, обявиха от болницата в Солсбъри. Лекарите даваха 1 процент шанс Юлия Скрипал да се възстанови след отравянето.

Промяната в състоянието й настъпила неочаквано. Рискът за хората, контактували с двамата, е минимален, уточняват от болницата. На 4 март бившият полковник от руското ГРУ и същевременно агент на британското разузнаване Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия Скрипал бяха открити в безпомощно състояние на пейка в британския гр.Солсбъри. Лондон обвини Русия, че ги е атакувала с бойно отровно вещество.

Според британското правителство и службите им, двамата са били отровени с "Новичок", но след бързото възстановяване на Юлия Скрипал и по - доброто състояние на баща и версията за отровният газ, става все по комична.

Според експерти "Новичок" убива за около 60 секунди и шанса да се спасиш от него е почти нищожен.

Източник: https://xaknewsss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_268.html

Юлия Скрипал иска да говори с руски консул!

Какво ще каже отровената дъщеря на бившия двоен агент

Обмисляме дали да позволим консулски достъп на Русия до нея, поясниха от Лондон

Британското правителство обмисля дали да позволи консулски достъп и посещения в болницата при Юлия Скрипал. Дъщерята на бившия двоен агент Сергей Скрипал се възстановява в болницата, след като бе отровена заедно с баща си. „Обмисляме молбите за консулски достъп предвид нашите задължения под международното право, включително правата и желанията на самата Юлия Склипал“, заяви говорител на британското МВнР.

Руското посолство в Лондон заяви, че „настоява за правото да посети Скрипал“, която е руски гражданин. Какво точно иска да каже Юлия Скрипал на членовете на руското посолство така и не се знае все още. БЛИЦ припомня, че още на 29 март се появиха първи добри новини за състоянието на Юлия Скрипал.

Ден по-късно се разбра, че тя вече може да яде и пие. В същото време обаче се разбра и за голяма истерия – стана ясно, че три дни след отравянето, когато би трябвало да е в кома, Юлия е влизала в социалната мрежа.

Източник: https://xaknewsss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_131.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!