Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Това няма да го видите в новините - Европа мълчи на Ердоган

Срещата във Варна се състоя, Австрия в лицето на Курц се опита да я провали за пореден път в последният момент с остро изказване против Турция, но не успя. Какво точно няма да ни кажат новините за срещата във Варна.

Първо Бойко Борисов се изпусна, че когато е поставил въпроса на Ердоган за тракийските бежанци, (той им вика тракийски българи, което е друг въпрос защо) Ердоган му е съобщил, че също има претенции, но не стана ясно за какво са му претенциите, може да са свързани с територии като Хасково, Кърджали, Айтос, Руен знае ли човек - отдавна нашите служби засичат дейсност на турските в тези региони, но както се казва в момента само гадаем.

После стана ясно, че Юнкер на няколко пъти е ставал от масата и се е разхождал нервно по време на вечерята, интересно кой културен и възпитан човек, ще става от масата по време на официална вечеря и ще се разхожда нервно из залата. Преговорите снощи нито са били леки, нито е постигнато нещо, но това се разбра едва, когато тримата лидери и домакина им ни съобщиха, че след два месеца ще има нова среща, между Туск, Юнкер и Ердоган къде все още не е ясно.

Също така стана ясно, че Бойко Борисов е много притеснен, че ако не беше тази среща, Турция щеше да насочи бежанският поток, който изобщо не е намалял през България и да лъснат всичките му лъжи за великата телена ограда и защита на Европа, което пък от своя страна автоматично означава снемане на цялото доверие от него и шайката му. Както разбрахме Европа се ангажирала да заплати на Турция три милиарда евро, заради тези бежанци, но както знаем тя Европа си беше ангажирана с това плащане и преди срещата във Варна.

Така че какво делиха във Варна тримата и домакина им, все още не е ясно, но едно е ясно накрая в речта си за пред медиите Бойко Борисов успя да обърка Туск с Тръмп и благодари на американският президент, че е дошъл в България, което още веднъж ни навежда на мисълта, че изобщо не е ставало въпрос за пари и бежанци, а за територии, които Бойко Борисов ще даде на Ердоган, за да угоди на Европа и тогава ще стане страшно в България и ще се случат много страшни събития за политиците.

Източник: https://xaknewsss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_213.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!