Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Накрая Бойко Борисов ще яде бой от Русия, Турция и Европа - тогава да му мисли народът в България

Бойко Борисов, който в момента се изживява в ролята на някакъв международен политик накрая ще яде такива шамари от Русия, Турция и Европа, че свят ще и се завие на цяла България. В момента се подготвя война и май само Бойко Борисов не осъзнава факта, че заради нарцистичната му натура ще вкара България в конфликт, който изобщо няма да свърши добре.

На фона на изгонването на руски дипломати от Европа и САЩ вчера да отваряш вратата на Ердоган и Турция и да се прегръщаш с тях, накрая ще бъде много болезнено особено за България и Бойко Борисов, които пак ще се окажат между двата огневи рубежа. Света се готви за война с Русия и всеки що годе нормално мислещ човек осъзнава всичко това, само Бойко Борисов май не разбра вчера докато сервира на гостите си, че плацдарма ще са Балканите и Турция откъдето ще се води войната с Русия.

Не искаме да сме лоши пророци, но това са фактите и не трябва да се подценява и това, че вече и Македония от Балканите иска да е в НАТО, а не с Русия което пък беше ясен сигнал, че се готви нещо и не трябва да се подценява изобщо. Естествено Македония не за първи път си сменя мнението по въпроса, така че няма да се учудим ако Русия им извие ръцете дали няма да започнат да искат друго, за разлика от Бойко Борисов, който с нарцизма си ни забърка в това.

Най - интересното е, че срещата във Варна вчера не е в световните медии?!
Още по - интересно е че водеща световна новина е изказването на Себастиан Курц срещу Турция.

Но най - интересно е че реакцията на Русия срещу всички е непредвидима, но едно е ясна ще е болезнена за много личности особено за Бойко Борисов и България в това сме на 100% сигурни.

Източник: https://xaknewsss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_843.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!