Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Соросоидите безсрамно вилнеят върху жертвите на пожара! На секундата - протести в 20 руски града за оставката на Путин!

Безсрамен опит за "майдан" се опитват да направят най-безчувствените душици в цялото руско общество - соросоидите. Като под военна команда, техни активисти организираха протести в 20 руски града, с искане за оставката на Путин. Протестите не са големи - по 50-100 човека редовни борци на грантова заплата. Но западните медии, както и соросоидните медии в Русия, ги изкарват "огромни демонстрации" с десетки хиляди хора.
Според протестиращите, Путин бил виновен за пожар в мол, намиращ се далеч от Москва, и за който не отговаря дори губернаторът на областта, а отговоря най-много местният кмет.
Със сигурност е ясно, че има огромни пропуски и корупция. И със сигурност, за разлика от в България, в Русия ще си понесат отговорността. Там съдебната система работи доста по-добре.

Но толкова бързо да се политизира протестът и да се иска оставката на самия държавен глава?
Подобна наглост могат да имат само онези, които искат да унищожат Русия. Защото нима при Елцин нямаше нещастия? Нима при Тръмп няма? Та в САЩ рухна мост, чисто нов, построен само преди 1 седмица!
Никой не е застрахован нито срещу корупция, нито срещу нещастия.  Но само соросоидите са имунизирани срещу наличието на съвест.
Труповете на загиналите са им добре дошли да вилнеят отгоре им, и да клатят държавата. Не за да стане по-добре.
За по-зле я клатят...

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/03/20_27.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!