Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Конспирации. “Гръцкият Тесла” – Г. Гялвас: Извънземните и елитът започват скоростно обезлюдяване на Земята (видео)

Гръцкият ядрен физик Георгиос Гялвас прави удивително изявление. Това не се е случило днес, а през 2003 г., но световните конспиролози едва сега обърнаха голямо внимание на думите на покойния учен.

Преди 17 години, видният специалист, дълго време работил в САЩ, казва пред журналисти, че през 2018 г. така нареченият “Извънземен центъра за вземане на решения” планира да започне намаляване на броя на населението на Земята.

Гръцкият учен научил това от американците

Георгиос е роден през 1923 г. в Гърция. Той учи в Италия, работи в САЩ, след това се завръща в родината си, където се присъединява към местното министерство на отбраната. Гялвас става автор на десетки изобретения, но всички те са засекретени.

Гръцкият Тесла”, както е наречен от сънародниците си, имал контакти с висши служители на Пентагона и ЦРУ, и получавал невероятно ценна информация от тях. Съобщава се, че изобретателят е открил знания за връзките на елита с извънземни, както и за тайната световна общност, състояща се от извънземни и сиви кардинали от земните хора.

Унищожаването на земляните ще започне тази година или вече е започнало

През 2003 г. Гялвас разказва за това на света, а след това умира. Дали човекът е разбирал, че здравето му е съсипано и че трябва да предаде истината на хората, или просто е бил елиминиран след зловещото си разкритие. Историята мълчи за това.

Както и да е, но известни конспиролози и уфолози след всичките тези години се заинтересуваха от изявлението на физика, когато си спомниха, че той говори в речта си точно за 2018 г.

Според учения тази година ще бъде повратна точка в историята на човечеството, тъй като представителите на извънземната цивилизация с подкрепата на земния елит ще започнат да съкращават човешката популация, ако това вече не се случва сега.

Намаляването на броя на хората ще бъде представено като естествен процес

“Извънземният център за вземане на решения”, ако се вярва на думите на Георгиос, започва внедряването на “новата ера”, и общопланетарното обезлюдяване ще бъде първата стъпка на “малките зелени човечета” към тоталното поробване на нашата раса.

Изобретателят не е знаел как точно ще се извършва този геноцид, но предполага, че тайното сдружение на извънземни и влиятелни хора ще използва за постигането на заветната цел война, климатични оръжия, епидемии, канцерогенна храна и химикали, които водят до безсилие.

Някой може да каже, че ние вече сме чували за подобни методи, обаче Гялвас е бил убеден, че сега с унищожаването на обикновените хора ще се заемат с десторна сила и населението на Земята ще започне бързо да намалява.

Източник: https://info-maks.com/2018/03/16/konspiratsii-gratskiyat-tesla-g-gyalvas-izvanzemnite-i-elitat-zapochvat-skorostno-obezlyudyavane-na-zemyata-video/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!