Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Определеха "трансферна цена" на Путин, за да го пуснат в друга държава - $17 трилиона...

Група от руски учени и футболни специалисти определи колко би била "трансферната цена" на Путин, ако той беше футболист, и друг "отбор" (държава) би искала да го притежава.
Сумата е 17 трилиона долара. Т.е. толкова трябва да се платят на Русия, за да го остъпи да отиде да управлява друга държава.
Астрономическата цифра идва на база на обективните достижения на руския президент. Отчетени са промените в армията, социалния статут, образованието, здравеопазването и пр.
"Най-важният показател, макар не единствен, е развитието на Брутния вътрешен продукт на Русия. При встъпването в длъжност на президента, той е едва 200 милиарда долара. В момента е 2 трилиона. Т.е. благодарение на Путин имаме 1,8 трилиона БВП повече.

Ако умножим това например за 10 години напред, и приложим известно дисконтиране, тъй като парите в бъдеще струват по-малко, то се получава само от това, стойност на президента от 15-20 трилиона долара. Ако Путин напусне Русия, нищо чудно тя да загуби благосъстоянието си, и да се върне в Елциновата мизерия. Т.е. тези рискове следва да се изчислят и да се платят в началото, ако някой иска да ни вземе президента..." - обясни акад. Дмитрий Михайлов от Икономическия институт на Руската академия на науките.
"Путин е в политиката нещо от типа на Роналдо или Неймар във футбола. Съкровище, златна кокошка, която е просто безценна. Ако го сравняваме с треньорите, той е от ранга на Гуардиола и Моуриньо" - обясни футболният мениджър Миша Боркин.
Той добави и, че ако тръгне да се прави трансфер на руския лидер, би се съгласил да посредничи. "С 10-12% мениджърска комисиона ще направя повече от при всеки футболист" - добави той.
"Засега въпросът Владимир Путин да поеме друга държава не е актуален. В следващите 6 години той ще е лоялен на настоящия си "отбор", който е и в сърцето му" - отговориха от администрацията на Кремъл.

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/03/17.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!