Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Българите са тъпи задници!“ обяви лидера на гръцките синдикати!

„Българите са тъпи задници!“ – отсече лидерът на гръцките синдикати Танасис Хадес, след като му бяха дадени за пример, как понасят несгодите на кризата и непопулярните антикризисни мерки. „Как може да ми ги давате за пример – попита той – те се правят на толкова хитри, а всъщност са най- простите в Евросъюза.

Кой друг народ ще търпи, докато му обясняват, че трябва да закрият болниците, но щели да им осигурят хеликоптери, ама те са големи будали! Кой нормален човек, би повярвал, че четири хеликоптера, ще успеят да поемат работата на 40 закрити болници, трябва да си ужасно тъп, за да го приемеш за истина. Или пък, да сметне за достатъчно, че няма да се отглеждат ГМО още пет години, но след това може, даже сега ще приемат закона та да е готов, и като изтекат годините хоп и ще се ширнат едни ми ти поля с генно-модифицирана царевица.

По плитко скроена измама, не съм чувал, а те и повярваха, ебати тъпаците. Ами пенсионирането, ще им вдигнат пенсионната възраст но след две години, а те седят и чакат, последният момент, ама и тогава няма да направят нищо. Кой приема за успокоение мисълта „Има и по-зле от мен“, това е невероятно тъп начин за успокоение но явно върши работа сред тези тъпаци. Българите!!!

Та те се делят на групи и групички, всеки се изживява както водач на нацията, ама тя нацията им се топи. Техните синдикални лидери са путьовци – орденоносци, получили най-високото отличие от управляващите, затва че държат хората си мирни. И вие ще ми ги давате за пример.Та тях колчем се съберат 30 човека накуп и им пратят полицията да ги пребие, а останалите седят отстрани и гледат сеир. По смотана нация не познавам. така, че не ми ги давайте за пример. Ние точно затова протестираме, за да не станем като тях. Боже упази !!!Щастлив съм, че не съм се родил българин.“

Източник: https://xaknewsss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_576.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!