Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лиляна Павлова: Подценяваха ни, но нас от власт няма кой да ни свали, надминахме някои очаквания

Работим активно и с пълна пара по това вече никой да не може да ни махне от власт. В София направихме почти 100 нови обекта, както и много стратегически за България обекта с Европейско участие и финансиране откакто ние Герб вече за трети път управляваме България. За мен радостното и важното са оценките. Не е важно как ние се оценяваме, а как ни оценяват хората и това се вижда във всички градове и села, където на всички избори побеждаваме убедително.

Европредседателството за момента върви ефективно, оценките са добри и положителни и всички българи са доволни от това. Може би леко ни подценяваха някои партии от опозицията и решиха да ни свалят от власт по време на европредседателството, но ние надминахме някой очаквания. Вече няма как да ни свалят от власт. Това заяви министърът по европредседателството Лиляна Павлова в предаването "Денят с Георги Любенов" по БНТ.

"Не е хубаво сама да се хваля, получаваме статистика. Спрямо тези години в които управляваме имаме нарастване на позитивни новини за работата, която се върши. Имаме ясно организирани приоритети, които включват и Западните Балкани, по която тема обединихме и Европейския парламент. Успеха на едно правителство е да се върви напред", допълни тя.

"По време на срещи с лидери и високопоставени хора, определени групи се възползват да бъдат чуди. Това е нормално. Целта оправдава средствата, е често използван девиз от страна на опозицията, дори за протестите", заяви Павлова по темата за протестите по време на срещите с лидерите на Европа. Но още веднъж повтарям, че нас хората ни обичат и избират да ги управляваме и вече няма кой да ни свали от власт.

Източник: https://xaknewsss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_955.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!