Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветан Цветанов: КАТ масово трябва да глобяват българите, за да има процент за общините

Гениалната идея на Цветан Цветанов днес, всъщност нито е негова нито е гениална, но затова пък той я представи като едва ли не, че всички пари от глоби които ще налагат КАТ ще се връщат в общините, което няма как да стане. Но пък Цветанов като един Гьобелс успя да убеди всички медии на властта, че идеята е страхотна.

Всъщност идеята е стара и беше замислена още по времето на управлението на тройната коалиция, но така и не се осъществи, защото срещна голям отпор от хората в местната власт, която тогава не беше толкова централизирана както днес в ръцете на една партия.

Според нас, Цветанов днес успя да ни съобщи на разбираем език за всички следното:

- Пари в държавата няма и затова, че няма - започваме масово да ви глобяваме за щяло и нещяло чрез КАТ понеже знаем, че сте овце и много държите да нямате неплатени глоби към държавните органи решихме да ви издоим за пореден път, все пак само от едни данъци и такси няма как да си издържаме армията от гласоподаватели и да си плащаме пратийните субсидии. Затова ще плащате и за да не ревете много и да не протестирате, ви обещаваме, че част от глобите като процент ще ви ги връщаме в общините, за да ги усвояват пак нашите фирми и нашите кметове.

Източник: https://xaknewsss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_124.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!