Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Това е спортист, а това е тюфлек... Президентът е в добра спортна форма

Президентът Радев демонстрира добра и истинска спортна форма като направи "коремно изхвърляне" така както си беше с костюма, пред смаяните погледи на командосите от 68-ма специализирана бригада.

Изпълнението е впечатляващо, и доста клати позициите на премиера Борисов, който до скоро се изкарваше топ-спортист на Републиката.

Сега обаче, ако трябва да повтори "коремното", едва ли ще се справи, с очевидните си поне 150 килограма лично тегло, повечето от което - чиста сланина.

Ударът в междуинституционалната война е сериозен, очакваме отговора на кабинета...

Г.Н.

http://www.gudelnews.com/2018/03/blog-post_963.html

Президентът е в добра спортна форма

Президентът Румен Радев не се стърпя и показа на спецчастите в Пловдив, че не е загубил форма като направи така нареченото коремно възлизане.

Радев посети 68-а бригада „Специални сили“ и пред спецчастите и телевизионните камери направи с костюм т. нар. коремно възлизане.

Преди това той коментира поведението на руския патриарх Кирил в България с думите: "Посрещнахме Негово Светейшество патриарх Кирил като духовен водач, а той избра да си тръгне като политик".

Според Румен Радев остава открит въпросът: „Кой се опита да похити общия празник за нашето Освобождение и да го превърне в повод за разделение и да експлоатира кризата в нашите отношения“.

Радев коментира още промените в Закона за частната охранителна дейност, както и сделката за активите на ЧЕЗ.

Президентът заяви, че счита най-вероятно през втората половина на април ще бъде свикан Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС), на който да бъде обсъдена енергийната сигурност в страната.

***

Източник: btvnovinite.bg

Източник: https://www.lentata.com/page_10824.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!