Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Взрив. Надзирателити в затворите и служителите в съдебна охрана с писмо до Бойко Борисов

Днес в мрежата се разпространява едно писмо на хората които са надзиратели в затворите и хората, които работят в съдебната власт. Припомняме, че вчера те за пореден път протестираха с искане за увеличение на заплащането на своят труд, както и за оставка на Цецка Цачева, която пък от своя страна им обеща 10 лева увеличение върху заплатите, защото това позволявал бюджета. Публикуваме писмото без редакторска намеса.

" Господин Борисов, въпреки че Вие нямате намерение да ни приемете при Вас и да чуете нашите проблеми, ние ви гарантираме, че всеки един от нас с удоволствие ще ви приеме, ако сте облечен в раиран костюм на работното ни място. За нас ще бъде чест да сте дългогодишен гост на нашето работно място и да наблюдавате как работим всеки ден от близо в мизерните условия и срещу мизерното заплащане от страна на държавата.

Ние, господин Борисов няма как да знаем, кога точно ще дойдете при нас, но сме длъжни да ви уведомим, че ще ви чуваме и ще ви виждаме всеки ден, въпреки вашето нежелание сега да ни чуете и видите. На нашите работни места, клиентите ни най - обичат да си лежат в южните крила, където през зимата е по - топло и в предвид факта, че вашият престой при нас няма да е къс, защото ние имаме много неща да ви споделяме и да ви питаме, сме ви подготвили за вас и вашите придружаваши министри - вече стаи, е не са от най - луксозните но пък са с южно изложение, все пак хора като вас не трябва да се чувстват неприети от другите наши гости.

Искаме да уверим и госпожа Цецка Цачева, че колежките ни от Сливенският затвор ще и се зарадват страшно много, когато реши да им погостува някоя и друга година и ще се грижат да не и липсва нищо от блюда със скъпи деликатесни риби, до пантофи за зимните месеци. Така че, господин Борисов, ние Ви очакваме с отворени обятия при нас, макар Вие да не искате да ни приемете при Вас. Все пак ние не сме злопаметни хора и се надяваме скоро да сте наш гост, естествено за по - дълъг период от време и ако с Вас си вземете и всички депутати от Парламента и всички министри и зам. министри от министерствата. За нас и целият български народ ще бъде неописуема радост"

Източник: https://xaknewsss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_771.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!