Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Валери Симеонов: Сидеров не е български патриот, а руски националист. В Атака няма патриотизъм, а само руски национализъм. Те нямат шанс да влезнат в следващия парламент...

Бареков е непоследователен, за това отказахме коалиране с него

Обиждате ме като ме сравнявате с Волен Сидеров. Той е бил мой служител и националист на заплата в телевизия СКАТ. В Атака няма патриотизъм, а само руски национализъм. Те нямат шанс да влезнат в следващия парламент. Това обяви по ТВ7 лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Той обясни, че с решение на коалицията още на 18 юли е взето категорично решение партията на Бареков ББЦ да не бъде приета в тяхното политическо обединение.

Причината е непоследователност и разнопосочност на идеите. В рамките на един ден се говори за монараия, за република, единия ден се подкрепя БСП, на другия ГЕРБ. Ние сме формация с ясни цели и не можем да се обвързваме с хора като Бареков. Тогава се яви идеята да поканим ВМРО за партньор.

Разчитаме на сериозни резултати на 5 октомври. С ВМРО работим отдавна, изградено е с години доверие. Въпрос на отговоронст е патриотичните формации да се обединят. Няма да правим сделка за власт и постове, категорично ще работим против ДПС. Ще подкрепяме и ГЕРБ и БСП когато имат полезни и родолюбиви идеи. Нямаме Амбиции да управляваме, категоричен бе Симеонов.

Източник: http://www.faktor.bg/bg/articles/valerisimeonovsiderovneebalgarskipatriotaruskinatsionalist25011

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!