Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Волен Сидеров обяви, че коалицията и правителството могат без Валери Симеонов, Валери отвърна...

Image result for хора бес дом клошари софия

Жега заради руският патриарх така описват свидетелите на скандалите, които се вихрят от два дена в парламента заради обидите, които вицепремиера Валери Симеонов отправи към руският патриарх, наричайки го "цигарен патриарх" и агент на КГБ. При което неговият партньор във властта Волен Сидеров скочи да брани руските интереси под предлог, че брани православието в България.

Според нашите източници, Волен Сидеров в момента си брани само източника на финансиране от Русия и изобщо не го интересува какво и как ще става с правителството на България и бил готов да прекрати и участието си дори в коалицията на секундата. Както по рано стана ясно днес, Волен Сидеров дори е ударил Валери Симеонов и неговата дясна ръка Валентин Касабов, който се хвърлил да защитава шефа си когато Волен е тръгнал да се разправя с него физически в кулоарите на парламента.

Ще се разтури коалицията и дали след нея ще падне и правителството остава да разберем още в понеделник, когато на 100% ще има изявление и от Русия по темата и в нея отсега е ясно, че ще се иска оставката на Валери Симеонов, който руши добрите взаимоотношения между Русия и България. От коментарите на хора свързани отдавна с Русия става ясно, че руснаците са бесни заради изказванията на Валери Симеонов и са дали вече ясно да се разбере, че този човек няма място в правителството и трябва да си ходи на момента.

Бойко Борисов естествено, за да излезе пак сух от цялата ситуация с неговият вицепремиер не взема никакво отношение, но според нашите източници от руското посолство вече са му пратили депеша в която ясно са му казали какво очакват от него и че нямали оставка на Валери Симеонов още в понеделник, да счита отношенията с България за приключени.

Източник: https://xaknewsss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_336.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!