Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В парламента стана горещо - Няма право никой да се отказва от ЧЕЗ крещят депутати на ГЕРБ

Новината за провала на сделката с ЧЕЗ и че Гинка Върбакова се е отказала от сделката и че е в Прага само да си оправи връщането на петте милиона платени на чехите извади от равновесие някои депутати от ГЕРБ в парламента днес.

Чуват се викове от парламентарната им стая как така Гинка щяла да се отказва, нали трябваше да вкара и държавата за пред хората в сделката е крещял депутат от ГЕРБ.

Тази сутрин в ефира на една телевизия Румен Овчаров по известен с инициалите си Р.Овч. на българите, бивш министър на енергетиката в България хвърли поредната бомба като съобщи, че 33% от собствеността на ЧЕЗ България отдавна са собственост на Химимпорт фирма свързана с Делян Пеевски. Депутатите в парламента все още се въздържат от коментари относно развитието на сделката и отказа на Гинка Върбакова от нея, но според тях, така било най - правилно и ще бъдат разсеяни всички съмнения за корупция по високите етажи на властта.

Запитани как ще коментират обясненията на Гинка Върбакова в Прага пред чехите, че се отказва от сделката именно, защото политици са и поискали милиони и тя няма как да им ги даде, депутатите не коментират, а някои от тях стигнаха и по - далеч в изказванията си, че ако има такива изказвания от страна на Гинка Върбакова, тя моментално трябва да бъде привикана от прокуратурата и да даде обяснения по темата. В България всеки обвинява политиците за личните си провали, се изказа депутат от Обединените патриоти, и все темата е колко сме корумпирани всички.

Източник: https://xaknewsss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_152.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!