Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нов изненадващ обрат по случая с д-р Иван Димитров

Image result for д-р иван димитров

Медикът изрази надежда, че цялата истина ще излезе наяве
Случаят с пловдивския медик д-р Иван Димитров претърпя поредния изненадващ обрат.

Близките му разказаха съвсем различна от първоначалната версия за кървавия ужас. Бабата на съпругата на д-р Иван Димитров – Йорданка Тонева, бе категорична, че е крайно време законът да бъде променен.

Към днешна дата в повечето случаи се получава така, че честните и добри хора отиват в затвора. Пред Нова тв тя заяви, че не вярва на информацията, която бе изнесена от Прокуратурата.

Тя е категорична, че няма никакво значение къде е бил застрелян Георги Джевизов – дали в гаража или в къщата. След като е посмял да влезе в чужда собственост и то в 2 ч. през нощта, трябва да си понесе последствията. Повече от ясно е, че такъв човек не влиза с добри намерения в имота ти.

Близките на д-р Иван Димитров са категорични, че той не е заличавал следите си, нито пък е молил приятели да изтрият записите от охранителните камери наоколо. Отхвърлят и твърдението, че медикът е наблюдавал действията на престъпника в продължение на половин час.

Припомняме, че след масовите протести, д-р Иван Димитров, който бе обвинен в убийството на крадец, бе освободен от ареста срещу мярка за неотклонение „подписка“. Това се случи във вторник.

На излизане медикът заяви, че не се чувства престъпник и допълни, че не пожелава на никого тези изроди да се подиграват с него. Медикът акцентира, че е ставал жертва на обири повече от шест пъти. Той изрази съжалението си за това, което се е случило и посочи, че това не е неговият живот.

Той така и не отговори на репортерите дали наистина е наблюдавал престъпника в продължение на половин час, както и откъде има пистолета. Медикът се измъкна с думите: „Хора сте, оставете ме, наистина съм страшно разстроен“. Д-р Иван Димитров е убеден, че цялата истина ще излезе наяве, пише Блиц.

Източник: http://www.razkritia.com/545188/%D0%B4-%D1%80-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%8F/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!