Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Столипиново се вдига на бунт заради освобождаването на д-р Димитров

В Столипиново е страшно в този момент твърдят очевидци, целият квартал е готов на бунтове, заради освобождението на д-р Иван Димитров. Според тарторите на махалата, които са гледали пресконференцията на Прокуратурата един убиец се пуска на Свобода заради това, че българите са се вдигнали на Протести в България и са се уплашили.

Нашият източник в Столипиново ни информира, че в момента се подготвят бунтове, за връщането на доктор Димитров в ареста, като според лидерите на квартала, самата прокуратура е казала, че престъплението и убийството са умишлени.

Прикривал е следи тоя доктор, цял пълнител е изпразнил в Жоро, после се е крил, че той е извършител, това ако го беше извършил някой ром вече щеше да е в затвора.

Според ромите, от думите на главният прокурор, станало ясно, че един истински престъпник ще бъде пуснат на свобода, защото е убил един човек, който докато е пикал се е уплашил от това, че някой го наблюдава. Какъв е този доктор с пистолет Валтер, който раздава правосъдие по улиците са коментирали още в махала, като са казали на всички да имат готовност за бунтове, ако бъде пуснат доктора.

Според нашият източник в махалата всички са настръхнали и са готови да буйстват, заради решението на прокуратурата да пусне доктора днес.

Източник: https://xaknewsss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_59.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!