Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шокиращ Обрат! Доктор Димитров ще бъде СЪДЕН за убийството на крадеца Жоро Плъха! Ето какво разкриха от ПРОКУРАТУРАТА:

Коренно различни факти за убийството на крадеца Жоро Девизов- Плъха от лекаря Иван Димитров, изнесе днес прокуратурата в Пловдив.

Оказва се, че семейството на доктора изобщо не е било вкъщи във фаталната нощ. Съпругата и децата били в Крумово. Това било потвърдено от жената на доктор Димитров.

Крадецът не е проникнал в дома на лекаря, а тарашил гараж в кооперацията. Убийството се случило именно в двора на жилищната сграда, а не в апартамента на семейство Димитрови.

Медикът наблюдавал поне 30 минути действията на крадеца, но не сигнализирал полицията. Вместо това, взел пистолета си, който е незаконен, и отишъл да се разправя с него. Крадецът започнал да замеря доктора с предмети. Малко по- късно доктор Димитров стреля по Жоро Девизов, който се опитвал да избяга, но не стигнал далече, тъй като починал от раните си.

Междувременно, лекарят се обадил на свой приятел, който да му помогне да прикрият следите в двора. Почистили кръвта и събрали гилзите. Трето лице пък скрило оръжието.

При обиска по- късно, в дома на лекаря са открити и други незаконно притежавани боеприпаси.

Съпругата и децата на доктора не били у дома

Ножът, с който лекарят бил ранен в крака от крадеца, бил открит в дома на доктор Димитров. Бил почистен. Все още не е ясно дали и как медикът е бил ранен с него. Но е факт, че ножът не е на доктора.

„Доктор Димитров ще бъде привлечен като обвиняем за убийството на Жоро Девизов, тъй като е превишил законната самоотбрана“, заяви прокурорът по случая Георги Пенев.

Според обвинението, доктор Димитров е превишил законната самоотбрана, тъй като убийството се е случило в двора на кооперацията, а не в дома му.

„Доктор Димитров не е никакъв национален герой, както го изкарват хората“, заяви също прокурор Пенев.

Той се скара на юристи и политици, които тръгнали да коментират случая, преди да са известни фактите.
Вчера доктор Иван Димитров беше освободен срещу подписка. Но по всичко личи, че ще бъде съден за убийството на крадеца Жоро Девизов. skandalno.net

Надя Колева, skandalno.net

Източник: http://skandalno.net/shokirasht-obrat-doktor-dimitrov-shte-bade-saden-za-ubiistvoto-na-kradetsa-joro-plaha-180085/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!