Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Според прокуратурата, всичко публикувано в медиите по случая е фалшиви новини. Докторът излиза от ареста - мярката е подписка!

Към момента на извършването на обира в апартамента не е имало съпруга и деца. Никога не е имало съучастник.
В гаража е крал само Плъха, това става ясно от показанията на доктора.
Той е гонел по улицата убитият. Изстрелите са възпроизведени в двора, не дори в гаража.

При извършеният опит за кражба, който поне 30 минути задържаният е наблюдавал крадеца. В последствие той слиза с незаконно притежаваният пистолет Валтер произвежда само един изстрел,като въпросният крадец Жоро Плъха го е захвърлял с предмети. Ножът е открит в апартамента на задържаният, измит и прибран. В последствие докторът изпразва целият пълнител по крадеца.

В последствие задържаният и негов приятел прикриват всички следи и изхвърлят оръжието, за което той сам си признава как го е придобил. Задържаният не съобщава на полицията и на телефон 112, че има извършено престъпление в дома му. В началото задържаният отрича да е имал нещо общо със случая. В дома на задържаният са открити и боеприса си. Все още не се знае, кой и как е наранил доктора в крака с ножа.

Факт е обаче, че крадеца е бил сам и няма съучастници. Нож и отверка са открити в дрехите на убития. Според прокуратурата и главният прокурор на Пловдив Румен Попов докторът е задържан, абсолютно правомерно. Според него прокуратурата не е длъжна в рамките на 24 часа да дава обяснения.

Източник: https://xaknewsss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_265.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!