Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Когато ценности като морал и дълг към обществото изчезнат. 30 години преход, 30 секунди ефир всичко е ясно.

Да кажа, че съм бесен тази сутрин след включването на живо на Нова Тв от Столипиново с роднините на Жоро Джевизов - Плъха умрял при опит за кражба би било меко казано, не само че съм бесен повече е...

Дотук стигнахме господа политици, да слушаме от едни неграмотни роми в ефир как един престъпник не бил престъпник, но пък три пъти лежал в затвора, зашото сигурно там си е намирал работа, понеже бил свястно момче.

Пълна деградация, пълен разпад на морала цялата истина за България в 30 секунди ефир. Защото Жоро Плъха, крадеца рецидивист имал три деца? Бил добро момче и не бил престъпник, но пък три пъти лежал в затвора единият път заради побой над полиция - това твърдят неговите близки, не аз. Аз се питам дали ви светна онази червена лампа господа политици, че всичко вече е загубено в ромските махали?

Каква интеграция, какви интегрирани хора ни обяснявате, за какво ромско включване говорехте 30 години, оказа се, че точно за 30 секунди тридесет годишни лъжи лъснаха в ефира и то от устата на група роми роднини на доказан престъпник.

Надали мога да намеря думите с които да опиша яда си в момента, но едно е ясно всичко вече е загубено за тези хора.

Те нямат чувство за дълг към обществото, нямат морал, нямат си и на представа какво говорят на развален български, те са толкова невинни, че вече започна не да ми идва в повече, просто ми се иска да си излея гнева върху всички политици в България - Вие сте виновни господа политици, никой друг. Вие сте онези, които ги подучихте как да се обясняват и да се правят на жертви, докато избиват старци по селата за пет лева, влизат в домове на хора да ги ограбват, да карат пияни автомобили, да изнасилват дъщерите ни по паркове и все да са невинни - вие господа политици създадохте тази неправда и не само че хората трябва да са гневни днес, те трябва вече да вземат нещата в свои ръце и да раздадат справедливост, защото положението не се търпи повече.

Твърдо заставам, до доктор Иван Димитров, днес аз съм доктор Иван Димитров, цял Пловдив ще е доктор Иван Димитров, цяла България е доктор Иван Димитров, защото този човек не е престъпник, не е убиец, той е човека, който е бил на неподходящото място в неподходящият момент и е защитил себе си и семейството си, от един доказан престъпник рецидивист с няколко присъди, който в четири сутринта вместо да си спи в леглото до дечицата е тръгнал да обира къщи на други хора.

Днес точно в 12:00 аз ще съм на площада, не за да крещя СВОБОДА, аз ще съм там господа политици, съдии, прокурори и ще чакам Справедливост за доктора, защото гнева ми вече е много и стиснал пестница в юмрук мога да потърся Справедливост за всички българи в България, не да слушам ромски лъжи. Стига вече. Търпението ми свърши. Не искам майки и бащи да плачат повече в ефир, заради престъпленията на цял един етнос, за който три пъти лежал в затвора не бил престъпник.

Иван Иванов.

Източник: https://xaknewss.blogspot.hk/2018/03/30-30.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!