Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Един въпрос мъчи цяла България и той е: Защо прокуратурата мълчи по случая с доктор Димитров.

Цял Пловдив, цяла България днес си задава само един въпрос, защо Прокуратурата мълчи и не казва нищо за доктор Димитров. Къде е Цацаров, къде е Арнаудова или като не става въпрос за нещо свързано с властта и да угодят на Бойко Борисов не ги интересува?

Цяла България е настръхнала и очаква от Прокуратурата адекватна реакция да освободи доктор Димитров, който е защитавал дома си и близките си от крадци. Прокуратурата не се показва до момента, говорителката на прокуратурата не взема отношение, главният прокурор Цацаров, който е от Пловдив явно не се вълнува много какво се случва в родният му град.

Защо е това мълчание и защо не освобождават невинният човек? Това се питат всички българи днес и припомнят на властта, че скоро може и да я пратят на мястото на доктор Димитров, защото на всички им е писнало и всеки миг може да пламне пожара във всички градове. Политиците мълчат, някои популисти като Павел Шопов и Ангел Джамбаски направиха опити да яхнат недоволството и да станат говорители от името на хората, но днес бяха изгонени от Протеста в Пловдив.

Хората не вярват на политици, не вярват и на такива като Слави Трифонов, днес в Пловдив беше показано ясно на всички, че народното недоволство няма да бъде яхвано от политици и политически клики за пореден път. Хората искат Справедливост за доктор Димитров, искат да е на Свобода - Това са исканията на Протеста, всичко друго са политическите игрички на медии и хора мечтаещи за политиката.

Днес сме на улицата, защото утре всеки може да се озове на мястото на доктор Иван Димитров и е добре да се знае от всички, които по една или друга причина ползват протеста за политическа агитация, този протест не е на политиците, той е на Българиският народ, който за пореден път днес в Пловдив доказа, че само Единни за промяна всички заедно можем да бъдем преди всичко Истински България, които са на улицата в защита на друг Българин.

Източник: https://xaknewss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_92.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!