Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цвета Караянчева: Никой не ме е освирквал на Шипка. освиркваха Радев.

В интервю за български седмичник днес, Цвета Караянчева е отрекла да е била освирквана вчера на връх "Шипка" ако са освирквали някого това е било по адрес на президентът Румен Радев, който наруши всички протоколи и съвсем умишлено се появи на връх "Шипка", въпреки протокола и това че трябваше да е в София.

Сами видяхте, че нашият коалиционен партньор Красимир Каракачанов, вместо да бъде на Шипка като един от най - големите патриоти в България и военен министър се наложи да ходи да вдига националният флаг сутринта, което е работа и по протокол трябва да свърши президентът Радев. Той определено цели да разединява нацията.

Според Цвета Караянчева това че снощи не са присъствали с нейните съпартийци на приема на президента по случай празника

3 март, не било толкова от голямо значение, защото според Герб да се харчат държавни пари за почерпки не е много удачно. Не сме бойкотирали президентът, нито някой ни е заповядвал да не ходим там, лично аз имах много работа, защото трябва да се подготвям за следващата седмица за работата в парламента, не да ходя по коктейли и светски събития.

За мене на Шипка беше прекрасно, снимах се с толкова много хора, хората ни се радваха и показваха обичта си и постоянно ме питаха къде е Бойко Борисов, който вчера не празнуваше, а работеше за България дори на празника, като цял ден е провеждал телефонни разговори, за да свържем западните балкани и покажем, че сме лидер в обединена Европа.

Запитана какво мисли за задържането на доктор Димитров в Пловдив, председателката на Парламента е отговорила, че след като е извършил убийство на човек, ще трябва да си излежи присъдата, затова и трябва да приемем всички Истанбулската Конвенция, за да няма такова насилие в България.

Източник: https://xaknewss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_11.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!