Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко прати Ангелкова в Лос Анджелис на Оскарите с парите от партийната субсидия

Министърката на туризма Ангелкова от вчера се хвали във Фейсбук, че се намира в Лос Анджелис и е присъствала на партито преди раздаването на Оскарите и се е снимала с куп холивудски звезди. Според наши източници Ангелкова е там, за да подпише поредният глупав договор за реклама на туризмът в България с американски таксиметрови компании.

Парите за екскурзията естествено са от партийната субсидия на Герб, която плаща българският данъкоплатец, много българи обаче в момента си задават и друг въпрос има ли на света друга такава министърка на туризма, която да се хвали във Фейсбук с коя знаменитост се е снимала, тези наши министри е явно, че за нищо не стават, но на фона на мизерстваща и бедстваща България в която във всяко семейство има поне по един емигрант тази да се прави на Шарън Стоун в момента на хората им идва в повече.



Най - интересното е, че Ангелкова твърди в личният си профил, че сама си е платила всичко по въпросното пребиваване в Лос Анджелис, което също навява съмнения относно честността и понеже всички са наясно, че или е замесена в корупционни схеми и може да си позволи сама екскурзията или заплатата и като министър в следващите шест месеца ще покрива само тази почивка в Америка. 


Но както разбрахме от самата Ангелкова за нея няма нищо по важно на света от това да се снима с звезди от ранга на Майкъл Дъглас и Силвестър Сталоун на връх националният ни празник. Интересно ни е кога един министър на връх празника на България 3 март датата в която сме се освободили от Турско робство ще се сети да се снима до българският флаг.
От министерството на Туризма отказват информация дали Ангелкова от вторник е в отпуск или в командировка в Щатите.

Източник: https://xaknewss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_67.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!