Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Освиркаха само споменаването на името на Бойко Борисов на връх "Шипка"

Споменаването на името на Бойко Борисов при поднасянето на венците в знак на признателност предизвика гневна реакция в хората на върха и те започнаха мощно да го освиркват. С възгласи УУУУ и дюдюкания в рамките на около десет секунди хората изразиха гнева си към министър председателя.

Дори дикторът, който четеше имената на официалните лица и учреждения, които са изпратили венци и цветя в знак на признателност към саможертвата на героите, трябваше да бъде прекъсната за няколко секунди докато се успокоят хората.

Будни граждани във Фейсбук пък се възмущават от това, че на стената на премиера има поздравление към всички българи по повод празника, но съвсем умишлено е пропуснато от кой сме се Освободили на тази дата и че робството ни наложено от Турция е продължило 500 века.

Зевзеци се шегуват, че Бойко е хванал пътя с Гинка за Чехия и затова го няма днес на нито едно официално събитие, други ни припомнят, че според неговите адвокати в съда по едно дело, той нямал Фейсбук профил, но пък днес за пореден път някой си позволява да публикува неща от негово име.

Всеобщо е мнението, че Бойко Борисов и Цветан Цветанов днес не празнуват празника и това най - вероятно се дължи на факта, че не искат да разсърдят своите благодетели в Турция.

Източник: https://xaknewss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_88.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!