Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Депутат на Доган: Пеевски накисна Бойко пред Ахмед, че е взел той ЧЕЗ. От 5-и март започва...

Депутатът от ДПС Делян Пеевски обяснил на Ахмед Доган, че няма нищо общо със скандалната сделка по придобиване на ЧЕЗ. Това станало по време на 4-часовото съвещание на ръководството на движението при в Бояна.

Корпулентния казал че притежава документи, които сочат към други кръгове, най-вероятно свързани с премиера Борисов, които стоят зад купуването на ЧЕЗ. Това разкрива пред Фрог нюз депутат от ДПС.Почти през цялото време е била обсъждана ситуацията, която се създаде след избухване на скандала с купуването на ЧЕЗ от Гинка Върбакова. Доган искал да разбере какви са козовете на движението да може да претендира за пряко участие във властта.

Според депесарите може и да не е време за оставка на правителството в този момент, но при подобни трусове или трябва да се извършат радикални промени в кабинета или да се върви към предсрочни избори.

Пробива във властта ще е чрез дискредитирането на така наречените Обединени Патриоти и техните топли връзки с олигарси в Русия от които получават пари, за да крепят Бойко Борисов на власт в момента.

Доган дал срок до 6 март да му се докладва какви са настроенията в структурите. Тогава ще се проведе ново заседание и ще се вземе окончателно решение дали ДПС ще сваля правителството и ще направи заявка за участие в управлението.

Източник: https://xaknewss.blogspot.bg/2018/02/5-3.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!