Следвайте "Буднаера" в Телеграм

На фона на бедстваща България - българи от Цариброд Сърбия ни показаха как се чистят пътищата там

Цариброд е само на няколко километра от границата с България в Пиротска община и е малко по - нагоре на северозапад от най - бедстващите региони в България според медии и правителство, за които 30 см. сняг са невъзможни за почистване.

В Цариброд в който в момента живеят около 14 000 човека, предимно българи, забравени от българските политици, защото днес градът е в границите на Сърбия преминал там по силата на Ньойският договор, хората са задружни и много пъти са ни информирали за незаинтересовността на нашите политици какво се случва с нашите сънародници там. Но днес същите тези наши сънародници, ни показаха нагледно как трябва да бъде почистен пътя, който свързва един град с друг в Сърбия.


Скъпи български крадливи и корумпирани политици, Сърбия не е в Европа явно, след като се справят със снега по пътищата си, който вече трети ден не спира да вали, но в Сърбия си нямат министерства с по десет агенции и хиляди държавни калинки на заплати за нищо правене. Сами виждате разликата нали? А ако не я виждате явно сте слепи, така както е ослепял целият български народ за далаверите, кражбите и корупцията ви.

Бедстваща България...

Източник: https://xaknewss.blogspot.bg/2018/02/blog-post_749.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!