Следвайте "Буднаера" в Телеграм

US-експерт: САЩ и НАТО Нямат Никакъв Шанс да Спечелят ВОЙНА С РУСИЯ! Вижте защо:

САЩ и НАТО нямат шанс във война с Русия! Съкрушителното за янките становище е на американския военен експерт кап. Джери Хендрикс.

Причината за това е в отбранителния щит на Русия, който се намира в Калининград. Преди около месец, той беше подсилен чрез поставянето на най- новите комплекси С- 400 и „Искандер“. А Русия се постара секретната новина да стане достояние на враговете й.

В НАТО са силно обезпокоени от тази информация, заяви кап. Хендрикс. Тъй като, просто вече няма какво да направят, за да уязвят Русия. Единственото, което им остава, е да се хвърлят в разработването на ударен план за неутрализиране на щита в Калининград. Което ще им струва нови стотици милиарди долари. Другият им вариант е при евентуално нападение над Русия да използват обходни маршрути и средства. Но така пък ударът им срещу Москва няма да е достатъчно силен и ефективен.

Междувременно руският президент Владимир Путин подписа новата държавна програма за въоръжениятаНай- важният приоритет в нея е ядреното възпиране. Набляга се също на разработването на високоточни оръжия и подсилването на наземните системи. Русия ще доразвие и секретната си технология по самолетите с вертикално излитане.

Преди месец американският президент Доналд Тръмп също обяви новите приоритети в американското въоръжаване и отбранаА като врагове № 1 на страната му бяха обявени Русия и Китай. Пентагона получи рекорден в историята си бюджет от 700 млрд. долара, като основната част от него е предвидена за обновяване ядрения арсенал на страната, както и за създаването на нови ядрени оръжия.

В началото на годината Тръмп обяви и новата ядрена доктрина на САЩ. Според нея, USA може да използва ядрено оръжие вече и за нападение… „ако се наложи да защити себе си или партньорите си“. Новата US-стратегия включва и използването на ядрен отговор, дори при неядрена атака по ключови цели в страната или по държавите под „ядрения чадър“ на САЩ.

Така че, ядреното възпиране в новата програма на Русия, е подобаващ отговор на ядреното нападение, вече залегнало в доктрината на САЩ.

Към настоящия момент Руската федерация е успяла да изпревари янките във въоръжаването, макар че в последно време е силно възпрепятствана от санкциите, наложени й от Запада. Според вицепремиерът на РФ Дмитрий Рогозин, санкциите няма да бъдат отменени. Поне докато Русия е в силна позиция. Биха ги отменили, само ако отново отслабнем, коментира Рогозин. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Източник: http://skandalno.net/us-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%82-%D1%81%D0%B0%D1%89-%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D0%B2-%D1%88%D0%B0%D0%BD%D1%81-179990/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!