Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тримата патриотари в нозете на Гинка. Няма страшно! Тука раята е кротка и не скача на оружие като бесните власи отвъд Дунава

ТРИМАТА ПАТРИОТАРИ В НОЗЕТЕ НА ГИНКА.

АЛА НЯМА СТРАШНО! ТУК РАЯТА Е КРОТКА И НЕ СКАЧА НА ОРУЖИЕ КАТО БЕСНИТЕ ВЛАСИ ОТВЪД ДУНАВА

На патриотарския фронт цари унило мълчание. Държавата се клати от енергетичката Гинка, но тримата войводи са се скрили в миши дупки и чакат зимата да свърши, та да хванат Балкана. В частната си ТВ Сидеров промълви с половин уста: „Ако има основание, сделката за ЧЕЗ да се прекрати“. След което мъдро се покри. Все пак е на власт, с консервативен уклон и с арт-галерия на „Раковски“, пък и не му отива на положението да плюе Гинка, както някога замеряше със сандвичи стюардеси на „Луфтханза“. Одържавяване на ЕРП-тата, за което крещеше като отвързан, се отлага за следващи избори, когато пак ще мами плебса с пенсия от 300 и заплата от 1000 лева.

Наблюдаващото енергетиката вице пък изобщо не е чувало за Гинкината фирма. А и да е чувало, няма да каже, далаверата с ток е държавна тайна. За собственика на граничен мотел с командировани полицаи бизнесът е най-увлекателната игра, в която максимум кражба се съчетава с минимум правила. И като врял и кипял в тоя бизнес, заяви, че няма как държавата да се меси в тая сделка. „Ако нямат основание, регулаторите не могат да не одобрят сделката“, отсече той и тръгна да се нанася на Раковски“ 134, откъдето по тъмна доба свали синия лъв. И гордо закова табелата на Националния Фронт за Спасение на Бойко. Седесарите да духат супата, щом като абдали разтуриха коалиционната седянка с ГЕРБ. Вицето ще крепи седянката до дупка, та и хоро ще играе. Щото афиф-оградата по границата пада, полицаите на ОЛАФ идват и прокурорите те прибират на топло.

Обаче Каракачанов е най-печен. Военното вице се покри като храбрия Швейк през Първата световна и набива македонска наденица. Да не е луд да рита изтребителна комисионна заради неква си Гинка. Не е патриотично някак си. А той е родолюбец.
Но Борисов удари в земята и червените си душмани, и коалиционните си авери. В Лондон Еди Рама го изхвали като „Меркел на Балканите“. Защо ли не му каза, че преди три лета албанците изгониха мошеническата ЧЕЗ и веднага свалиха цената на тока? Щото, не са ли на кяр ИПОН, СИК, Цветелинка и Гинка, Меркел от Банкя загрява като албански реотан.

Ала няма страшно! Тук раята е кротка и не скача на оружие като бесните власи отвъд Дунава.

Велизар Енчев, Фейсбук

Източник: http://bultimes.bg/trimata-patriotari-v-nozete-na-ginka-nyama-strashno-tuka-rayata-e-krotka-i-ne-skacha-na-orujie-kato-besnite-vlasi-otvud-dunava/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!