Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Смях! Снегът от 12 см. затвори синята и зелената зона в София и летището. Може би за африканска държава това е бедствие

Пълен смях е всичко в тази държава коментират хората в социалните мрежи Фейсбук в София не могат да почистят улиците, а от Центъра за градска мобилност в София обявиха, че синята и зелената зона няма да работят, защото нямало кой да почисти и хората са гневни и някой служител на центъра може да яде и шамари, затова затварят зоните за паркиране днес.
Летище София е в хаос, коментират други потребители на мрежата, как може 10 см сняг да не може да бъде почистен, самолети не могат да излетят иначе сме Европа, няма такава държава за 10 см сняг и се оплакват, че било бедствие.
От цяла България потребители на социалната мрежа качват снимки на непочистени пътища, улици и бедстващи в снега автомобили от сутринта има над 150 леки катастрофи в цяла България предизвикани от непочистени от снега и неопесъчени улици.

От АПИ ни уверяват, че се работи с над 1800 снегорина в цяла България, но пък за сметка на това хората в мрежите пишат, че ако видиш снегорин трябва да почерпиш.
Както се казва снегът пак ги изненада, но пък за сметка на това май вече свикнахме и с това, след като все още всички шофьори на автомобили си купуват винетки за да се движат по това на което от АПИ викат пътища.
Някои хора вече се оборудваха и с мини снегорини за да си чистят и сами пред домовете и офисите.

Източник: Хак нюз, заглавието е редактирано от ГН

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/02/12.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!