Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Овчаров: Ясно е КОЙ стои зад сделката за ЧЕЗ! Теменужка е “мюре”, с чието отстрелване се хвърля прах колко справедливи са ГЕРБ и правителството!

zx620y348_3083599

„Сделката за продажбата на ЧЕЗ на Гинка Върбакова няма как да е станала без знанието на министър-председателя Бойко Борисов.“ Това обяви пред Дарик Румен Овчаров от БСП.

“Случката с продажбата на ЧЕЗ е логичното развитие на цялата професионално некомпетентно, политически и личностно корумпирана политика на ГЕРБ в енергетиката. Този случай не става без участието на държавата, не става без знанието на Теменужка Петкова и Бойко Борисов.

Г-жа Петкова в момента играе ролята на “мюре”, което бива отстрелвано, за да хвърли малко прах в очите на публиката колко справедливи са ГЕРБ и правителството, а всъщност да прикрие истинските нови собственици на ЧЕЗ”, заяви Овчаров.

„Кой стои зад Гинка и Слави от Пазарджик е ясно“, каза още той, но отказа да бъде конкретен. “Като кажа нещо, после ме викат в прокуратурата и започвам да получавам обвинения”, обясни Румен Овчаров.

Вчера министър-председателят Бойко Борисов възложи на Държавната агенция “Национална сигурност” (ДАНС) и Националната агенция по приходите (НАП) да направят пълна проверка на сделката по продажбата на електроразпределителното дружество ЧЕЗ, както и на дружеството купувач – “Инерком България”.

“Какво ще проверява Борисов сделката, при положение, че той е съвсем наясно с това, което се случва с тази сделка.

Наистина ли мислите, че чешката държава и чешката държавна компания ще направи подобна продажба на такава фирма без да е консултирала това с българската държава?”, коментира още Овчаров.

Епицентър

Източник: http://onovini.com/2018/02/%D0%BE%D0%B2%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B4-%D1%81%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!