Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Трите трибуквени групировки упрвляват тока в България - политиците се правят на незнаещи

Явно, че скоро ще имаме сделка и за "EVN -България" както едно време СИК, ВИС, ТИМ сега имаме ЧЕЗ, ЕВН и ПРО явно трибуквените символи са част от така нареченият преход на България, който никога няма да свърши.
Едно време СИК се вихреше именно в териториите където днес тока се доставя и разпределя от "ЧЕЗ България"
ТИМ винаги са били най - силни в териториите където ПРО то разпределят и доставят тока, значи другата територия е оставена за хората на ВИС, нали техните собственици и задкулисни кръгове от генерали на ДС още в началото на прехода си разделиха България, така както днес са разпределени Енергопреносните дружества.
Изненади от продажбата на "ЧЕЗ България' не трябва да има, само че както се казва сега трябва да очакваме продажбата на "ЕВН България" на леля Гошка може би и всичко за пореден път ще е точно и никой политик от нито една партия няма да вижда нищо нередно, да не говорим за съда, прокуратурата или ДАНС, все пак енергоразпредилите винаги са били част от схемата да се ограби народа, ако не вярвате попитайте Царя Сакскобурготски и неговите мислите ли като Огнян Герджиков, Милен Велчев, Соломон Паси и още един автобус все видни крадци в България.

Зашото именно те направиха схемата с ЕРП -тата и подчиниха един цял народ на сметките за ток, но пък удобно забравиха, да направят така че всяко дружество да може да доставя енергия до всяка една точка в България както пише в директивите на Европа, за която те уж са радетели и не позволиха на хората да имат право на избор, но пък вече свикнахме да слушаме, че в България нямало Корупция и тя била само медийно внушение. 
В България според много от разследванията на ДАНС и Прокуратурата Монополи и Картели в Енергетиката няма, но как да има като всичко в тази държава отдавна е един Картел и Монопол на три трибуквени групировки и техните шефове в сянка генералите на ДС. Горива, Газ, Ток, Дърва за отопление, да знаете някъде да не е забъркан някой мастит бизнесмен с тъмно минало от прехода? Надали някой нормален човек, решил да се занимава с този бизнес би оцелял и три минути в него и ако преди едни хора ходеха с едни бухалки да се саморазправят едни момчета, днес се прави по друг начин - отиват НАП, КЗК и всякви други агенции и просто те приключват за десет минути. Естествено ако не си от точната групировка или пък не искаш да си платиш за това, че съществуваш.
Така че, очаквайте скоро и новият собственик на "ЕВН България", който по пътя на логиката трябва да е свързан с ВИС и колкото и да не ви се вярва и това ще се случи и други неща ще се случат в България, защото парите от Еврофондовете свършват, а бандата трябва да има от какво да живее и между другото ще споменем и Бойко Борисов, който преди няколко години обещаваше да национализира ЕРП тата, но после удобно забрави, както забрави и много други неща. Но пък няма да се учидим ако скоро в сметките на всички потребители на енергийната мрежа им сложат и по една такса партия все пак политиците и те са хора, защо всеки потребител на ток да не им плаща сметката. 
Както всички българи ще платим сметката за "ЧЕЗ България" иска в делото на Арбитража е за 750 милиона евро, естествено България ще го загуби, новият собственик с тези пари ще се разплати формално със стария и ще остане на печалба с едни 430 милиона евро само от делото в последствие ще си има и цяло Енерго разпределително дружество с което ще може да си шантажира и управлява политиците както и когато си поиска.

Източник: Хак нюз

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/02/blog-post_562.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!