Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Депутат от ГЕРБ срази Румен Радев! Разкри защо държавният глава напада Бойко Борисов!

Дори и да има свое мнение, не отива на един президент да подронва престижа на парламента. Само човек, който не е бил в тази институция, може да каже, че парламентарната република е атрофирала. Това заяви пред Канал 3 депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.

“Напротив, държавата се намира в много добро състояние – у нас може да се прави бизнес, има финансова стабилност, цяла Европа гледа на България с добро око. На фона на всичко това не виждам какви са мотивите на президента да подронва престижа на държавата. Да поставяш под въпрос демократичните устои на държавата, е абсолютно пагубно”, каза Ненков.

“Първостепенното предназначение на президента е да е надпартиен, не бива да оставаме с впечатлението, че припокрива говоренето на опозиционните партии. Това не говори добре за държавния глава.

Очевидно е, че има много добра стиковка между президента и БСП”, посочи депутатът от ГЕРБ.

Според Ненков думите на Румен Радев, че това, че той е научил от медиите за поканата за посещение на турския президент Реджеп Ердоган у нас, е обида за България, издават ревност заради това, че Борисов е добре приет от европейските лидери. Според депутата от ГЕРБ успехите на премиера дразнят държавния глава.

Източник: http://7dnisofia.bg/archives/51480

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!